среда, 11 декабря 2019 г.

Картинки по запросу пожежа
            Найбільша цінність суспільства - людина, її життя та здоров"я. Проте з року в рік збільшується кількість нещасних випадків, пожеж, які впливають на здоров"я людей. І все через те, що люди не дотримуються правил пожежної безпеки.
            Будь-яка пожежа починається із загорання, яке інколи може ліквідувати одна людина, якщо має відповідні навички та знає правила поведінки під час пожежі. Тому, у разі виникнення пожежі необхідно заздалегідь знати: де і які засоби пожежогасіння розміщуються та як ними користуватися.
            На одному з уроків української мови в 7 класі, учні не лише поглибили свої знання про написання часток "не" з дієслова, а й дізналися більше про вогонь, про правила пожежної безпеки та причини виникнення пожеж.


             На основі мовного матеріалу ( словниковий диктант, вибірковий диктант, творча робота ( відновлення тексту), робота з підручником) учні розглянули причини виникнення пожеж та алгоритм дій під час таких надзвичайних ситуацій, познайомилися зі страшною статистикою пожеж в Україні.  Виконані вправи допомогли школярам дослідити різні аспекти використання вогню в житті людини. 
            Хвилиною мовчання учні вшанували пам"ять про тих, хто пішов із життя в страшних муках під час трагедії в  Одесі  та загадали, щоб подібне більше не траплялось. 
Картинки по запросу вшанування жертв пожежі в одесі в школі

Комментариев нет:

Отправить комментарий